Naj vas naše znanje in izkušnje navdušijo.

Že kar nekaj let je blagovna znamka slušalk JPL®, sinonim za strokovnost in inovativnost na svojem področju. Kot ponudnik vse-Evropskih sistemov za profesionalne telefonske sisteme so ponujali in prodajali produkte tako preko »Original Equipment Manuracturers« (OEMs) kot pod blagovnimi znamkami kot so JPL®, Dasan® in Freemate®. Dan za dnem nadaljujejo z delom, pridobivanjem znanja in izkušenj in izboljšavi kakovosti izdelkov na njihovem sedežu v Bavarskem mestu Rottenburg. Zaradi teh in drugih razlogov je danes JPL® eden izmed vodilnih specialistov za naglavne slušalke na svetu. Njihov cilj je, da vam ponudijo telefonske produkte, ki so popolnoma adaptirani na vaše vsakodnevne delovne navade in na vaše zahteve. S tem tudi izpolnjujejo vašo potrebo po odlični stroškovni učinkovitosti in vam omogočimo, da opremite vaše podjetje po nizkih cenah z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo, kar je najpomembnejši pogoj za produktivno, sproščeno in navdihujoče delo.

DASAN Electron CO Ltd s sedežem v Seulu, Koreja, ki je dobro znan v izdelavi naglavnih slušalk, se ukvarja že od sredine 90-ih z razvojem in izdelavo strokovnih telefonskih rešitev. DASAN Electron izdelki so znani pod blagovno znamko FreeMate ™ in še precej OEM blagovnih znamk.

Za FreeMate ™ izdelke so značilna kakovost, varnost, udobje in dolga življenjska doba in zaslužijo vaše zaupanje. Preizkusite nas!

Naš cilj »Customer Satisfaction Management« bo vodilo k enostavnim telefonskim komunikacijami in Dasan daje obljubo, da vam nudi najboljše rešitve na področju žičnih in brezžičnih komunikacij.