BlueParrott naglavne slušalke

BlueParrott naglavne slušalke za profesionalce na področju skladišč, profesionalne voznike in vse, ki delajo na terenu. BlueParrott (ki je tudi del GN skupine) ponuja slušalke, posebej zasnovane za okolja z velikim hrupom. Slušalke BlueParrott so odlična izbira za delavce v skladiščih in vse tiste uporabnike, katerih delo je usmerjeno k kupcu. Predvsem trgovina na drobno in debelo kar vam omogoča, da razširite svoj portfelj na obstoječe stranke in prodrete na te nove tržne segmente s paleto robustnih in vzdržljivih ter visoko zmogljivih slušalk BlueParrott.

  • Skladiščne slušalke – BlueParrott naglavne slušalke so najboljša Izbira za “nabiralce blaga v skladišču

Linija slušalk, zasnovanih za učinkovito delovanje z napravami in aplikacijami za glasovno upravljanje in prepoznavanje govora, ki se uporabljajo v skladiščih in podobno hrupnih okoljih.

Skladiščniki potrebujejo učinkovito prostoročno komunikacijo.

Slušalke, ki brezhibno delujejo s skladiščnimi napravami in aplikacijami za glasovno usmerjeno izbiranje in prepoznavanje govora. Potrebujete kristalno jasne komunikacije, ne glede na hrup v ozadju. Potrebujete slušalke, ki vas bodo spremljale skozi celotno izmeno. Vse to naredijo slušalke BlueParrott – in še več. Naše slušalke so zasnovane tako, da omogočajo prostoročno komunikacijo boljšo kot kdaj koli prej, z vodilnim sistemom za odpravljanje hrupa,  integracijo z mobilnimi napravami ter impresivnimi lastnostmi in trajnostjo. BlueParrott za idealne slušalke za današnje strokovnjake v skladišču.

 

  • Slušalke za upravljalce voznih parkov in profesionalne voznike

BlueParrot naglavne slušalke so že dolgo priljubljene pri lastnikih in upravljalcih voznih parkov  BlueParrott produkt je dovolj močan in stabilen za življenje na cesti, kamor koli se odpeljete vi ali vaši vozniki.

Porast spletnega nakupovanja poleg visoko konkurenčnega trga povečuje tudi pritiske, s katerimi se soočajo današnji profesionalni vozniki. Številni managerji e-trgovin in startup podjetij ponujajo vedno cenejše in hitrejše možnosti dostave, kar ustvarja večje povpraševanje strank.

Izzivi za voznike vključujejo:

  • Tesnejši časovni okviri in velike delovne obremenitve
  • Posredovanje statusa o pošiljki končni stranki tudi na poti
  • Hitro in varno komuniciranje z informacijami o odpremi in kupcih
  • Zagotavljanje vidnosti logističnih operacij svojim upraviteljem